AZIJIETIŠKA VIŠTIENOS SRIUBA SU GRYBAIS

Jums reikės (4 porcijoms):

400 g vištų krūtinėlių

250 g šviežių ar šaldytų žirnelių

200 g grybų

2 v. š. aliejaus

1 l daržovių sultinio

2 a. š. sojos padažo

1 – 2 a. š. kario druskos, pipirų

Krūtinėles supjaustyti juostelėmis, grybus supjaustyti riekelėmis.

Mėsą apkepti įkaitintame aliejuje, kol nebebus rausva. Išimti.

Tame pat aliejuje apkepti ir grybus, supilti sultinį, užvirti, sudėti apkeptą mėsą, sojos padažą, karį, pipirus ir druską.

Pavirti ant nedidelės ugnies uždengus 5 – 8 min.

Suberti žirnelius, dar pavirti 4 – 5 min.

P. S. sriuba dėl kario šiek tiek aštri, bet labai skani… 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

/strong

Print Friendly, PDF & Email