Reikės: mažesnio dydžio šampinjonų, Pesto padažo, česnakų, Fetos sūrio, tarkuoto fermentinio sūrio, graikiškų riešutų, sviesto.
Grybukus nuplauname ir nusausiname, kepurelėse išpjaunam kotelį, paruošiam dubenėlį įdarui. Kotelius susmulkiname su česnaku (aš jo dejau 3 skilteles, buvo mažoka, mėgstančius daugiau, negailėkit), pakepiname ant mažos ugnies su šaukšteliu sviestuko maždaug porą minučių. Paruoštas kepurėles ištepame pesto padažu. Sutriname fetos sūrį, sumaišome su kepintais grybų koteliais ir česnaku, įdarome kepurėles,. Uždedame tarkuoto sūrio ir papuošiame riešutu…
kepame šiuos grožius 200 laipsnių orkaitėjė ~10 min, naudojau grilio funkciją 🙂 super pavyko, svarbu, kad sūris pradėtu lengvai burbuliuoti 🙂
Skani, greita užkandėlė, tiek šilta, tiek šalta 🙂