Troškinukas su persikais, goji ir kruopomis

Ar būna taip, kad pamatai produktą visai neišvaizdų ir kadangi viską pirma vertini akimis, jis „tas bjaurusis ančiukas” tavęs visai nežavi… netraukia net pabandyti… visuomet duokit jam pirmą šansą, geriau pagailėkit antrojo, bet pirmą – visuomet. Jei ne Arimex padovanotas džiovintas persikas, tamsus, susiraukšlėjęs, aš niekad nebūčiau išdrįsus jo – pabandyti. Nes gi gaila tų šansų… kai aplink pilna „ryškių gražuoliukų”, kurie nuperka nepriekaištinga išvaizda, bet… kartais nuvilia tuščiu skoniu…

Molinukai su persikais ir goji (1)

Reikės (1 porcijai):

  • 3 val. š. perlinių kruopų
  • 150 ml sultinio
  • 2-3 džiovinti Arimex persikai
  • 1 valg. š. Arimex goji uogų
  • 1 morka
  • 1 arb. š. provanso žolelių prieskonių
  • 2-3 marinuoti vištienos petukai (tulpės)

Perlines kruopas iš vakaro būtinai užmerkite, kitą dieną užnuplaukite tekančiu vandeniu bei sudėkite į molinį troškinimo indą.

Užpilkite sultiniu, pagardinkite smulkintais džiovintais persikais, goji uogomis ir užtarkuokite morką.

Užberkite provanso žolelių ir galiausiai saugiau paslėpkite įspausdami vištienos petukus.

Viską troškinkite 1,5 val. 180 karštumo orkaitėje.

Molinukai su persikais ir goji (2)

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

1 × one =