Troškintas bebras

jooo… perskaitėt teisingai… BEBRAS 🙂 už jį norėčiau padėkoti nerealiai šiltiems ir nuoširdiems žmogeliukams iš Šiaulių – Daivai ir Jurandui 🙂 Bučkisssssss už unikalų kepsnį mums ir mūsų draugams 🙂

Reikės:

  • Bebro
  • Rūkytos paprikos
  • Provanso itališkų žolelių
  • Saujos šviežių bazilikų 
  •  Saujos šviežių petražolių
  •  Saujos šviežių kalendrų 
  • 10 skiltelių česnako 
  • 5-6 didelės morkos

Sumarinavau, gerai įtrindama, bebrą rūkyta paprika ir provanso žolelėmis  5 dienas prieš kepimą, sako, kad žvėrienei būtini prieskoniai.

Kepiau kepimo rankovėje  ant griežinėlių morkų, česnako, šviežių žolelių 200 laipsnių karštumo orkaitėje ~1,5 val.

Garnyrui puikiai tiko karštos daržovės :)

Print Friendly, PDF & Email
Yra kur tobulėtiGerasBeveik puikus skonisPuikus skonisTobulas (No Ratings Yet)
Loading...

One Response to Troškintas bebras

  1. Daiva

    Labai džiaugiamės, kad Jums patiko!!! Bebriukas atrodo labai puikiai iškepęs 🙂

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

sixteen − one =