Pupelių užtepėlė su ančiuviais

dar vienas užkandis iš Virtuvės mitų griovėjų knygos „7 ingridientai” 🙂

 

Reikės:

  • 2 vidutinio dydžio svogūnų (aišku nenaudoju:))
  •  4 v.š. alyvuogių aliejaus
  • 300 g virtų pupelių
  • 8 sūdyti .ančiuviai
  • 3-4 šakelės petražolių
  • druskos, maltų juodų pipirų

Svogūnus pakepinam ant aliejaus kol suminkštėja. Viską sudedame į virtuvinį kombainą ir sutriname iki vientisos masės. Pagardiname pipirais ir pašlakstome aliejumi sudėję į serviravimo indelius.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

18 − sixteen =