Kopūstų ir dešrelių troškinukas

prisiminiau troškintus kopūstus su paprika ir slyvom… senai tai buvo… vėl užsimaniau šio patiekalo 🙂 ir išbandyti naujuosius prieskonius – rūkytos paprikos miltelius 🙂

Reikės:

  • Raugintų kopūstų (1 kg)
  • Parūkytų dešrelių (0,5 kg)
  • Viena raudona paprika
  • Kmynų, rozmarino, rūkytos paprikos
  • 4 v.š. pomidorų padažo
  • Džiovintų pomidorų aliejuje 

 

Troškintuvo dugne paberiam po žiupsnelį kmynų ir rozmarino, sudedame pusę kopūstų, dedame pusę juostelėmis supjaustytų paprikų, vėl pabarstom kmynais ir rozmarinais, sudedam likusius kopūstus, paprikas, užbarstom rūkytos paprikos milteliais, užpilame pomidorų padažu ir karštu vandeniu kol apsisemia viskas. Troškiname 1 val. 200 karštumo orkaitėje, pamaišome ir troškiname dar pusvalandį. Kopūstams suminkštėjus sudedame dešreles, 10 min. patroškiname kartu.


 

Print Friendly, PDF & Email