Kalakutienos maltinukai su kedrinių pinijų įdaru

Dar vienas be greitas paprastas, pikantiškas kotlečiukų variantas 🙂 kartu su Arimex riesutai.lt 

Kotleciukai (3 of 4)6

Reikės:

  • 1 kg maltos kalakutienos
  • 5 v.š. džiuvesėlių maltų (trupinių)
  • 50 gr šviežių kalendrų
  • 50 gr Arimex kedrinių pinijų
  • 2 v.š. lazdynų riešutų aliejaus
  • mėgstamų maltos mėsos prieskonių
  • 2-3 skiltelės česnako
  • druskos pagal skonį

Kotleciukai (2 of 4)6

Maltą kalakutieną sumaišome su mėgstamais maltos mėsos prieskoniais, įtarkuojame česnaką, pagardiname druska. Sudedame maltus džiuvesėlius ir 30 gr smulkiai kapotų šviežių kalendrų. Viską gerai išmaišome iki vienalytės masės.

Suformuojame iš paruoštos masės blynelį (~1 v.š. masės su kaupu), dedame kedrinių pinijų mažą arb. šaukštelį ir kelis lapelius kalendros, uždedame kitu mėsos blyneliu ir užspaudžiame kraštus, lengvai pavoliojame ir suformuojame blynelius.

Kepame ant lazdynų riešutų aliejaus kiekvieną pusę ~ 2-3 minutes ant didelės ugnies, apskrudiname, tuomet paliekame 5-7 minutes lengvai pasitroškinti.

Kotleciukai (1 of 4)6

Print Friendly, PDF & Email

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

4 × one =