Greitieji vištienos kepsneliai su parmezano plutele

Šiuo greituolius kepame ir skaniai valgome visi trys jau daugiau nei pusmetis, bet į dienos šviesą pro objektyvą jie vis nepapuldavo, tad jeigu namie tik vištiena, senučiukas parmezanas ir dar šio bei to… skanūs pietūs ar vakarienė garantuoti 🙂 Ačiū Aguonėlei, kad šis skanus receptas atsirado ir mūsų namuose 🙂

vistienos-kepsneliai-makaronai-pesto-2

Reikės:

  • vištienos kumpeliu be kaulo ir odos
  • druskos ir pipirų
  • miltų
  • kiaušinio
  • smulkiai tarkuoto parmezano
  • džiuvesėlių
  • aliejaus kepimui

Vištienos kumpelius šiek tiek pamušti iš abiejų pusių, pagardinti druska ir pipirais.

Voliojame būtinai šia eilės tvarka: miltuose, plaktame kiaušinyje, parmezano ir džiuvesėlių mišinyje.

Kepame gerai įkaitintoje keptuvėje, pradžiai apskrudiname, tuomet uždengiame ir kelias minutes po dangčiu palaikome ant mažos ugnies.

Skaniausi su pesto padažu pagardintais spageti makaronais, bulvių košę arba tiesiog su daržovėmis 🙂

vistienos-kepsneliai-makaronai-pesto-1

Print Friendly, PDF & Email

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

seventeen + fourteen =