Pūgos užtepėlė su feta ir kalendromis

 Ar jau matėt naujausią žiemišką Debesų numerį?  Skubėkite pavartyti, daug skanių idėjų artėjančioms šventėms ir ne tik 🙂 o aš pristatau dar vieną iš trijų  publikuotų receptų pasakiško skonio „Ledinuko” tematikai – užkandėlė – užtepėlė 🙂 kažkas lengvo… kažkas paprasto… skanaus tepti ir kramsnoti 🙂

Uztepele (2)3

Reikės:

  • 150 g fetos
  • 2–3 v.š riebaus graikiško jogurto
  • ~15-20 gr kalendrų lapelių
  • 100 g kepintų italinių pinijų riešutų
  • 1-2 skiltelės česnako
  • citrinos žievelės
Fetą, pakepintus riešutus, kalendros lapelius, jogurtą, česnaką sudėkite į virtuvės kombainą ir sutrinkite vientisą masę. Įtarkuokite šiek tiek citrinos geltonosios žievelės ir išmaišykite. 
Uztepele (3)3
Print Friendly, PDF & Email

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

15 + 12 =