Aštrūs riešutėliai

kai saldumas perkopia ribas, norisi ko nors sūraus… o gal aštraus… šis užkandis puikiai tiks tiek draugų kompanijai, tiek kalėdų senelio staigmenoms 🙂

Reikės:

  • 200 gr nekepintų žemės riešutų
  • 1 v.š. alyvuogių aliejaus
  • 2 a.š. druskos
  • 1 – 1,5 a.š. rūkytos paprikos miltelių

Riešutėlius gerai perrinkti ir apkepti paskleidus  skardoje 160 karštumo orkaitėje ~ 8 minutes.

Iš aliejaus ir prieskonių pagaminti mišinį, kuriuo užpilti dar karštus riešutus. Viską gerai išmaišome ir paskleidus kepimo skardoje pakepame orkaitėje dar 2 min.

Prieš valgant būtinai atšaldykite. Galit naudoti bet kokius riešutus, geriau be luobelės.

astrus riesuteliai (1)3

Print Friendly, PDF & Email

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

14 + 10 =